ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗ

Η ΕΦΕ, στο πλαίσιο του ετήσιου ∆ιεθνούς Φεστιβάλ που διοργανώνει, αφιερώνει το φετινό 15ο Φεστιβάλ στις φωτογραφικές τεχνοτροπίες, και παρουσιάζει μέσω των δημιουργών που θα συμμετάσχουν τη φωτογραφία και τη δημιουργία της πέρα από τις πιο κλασικές εκδοχές.

Η αρχή θα γίνει με τον Βασίλη Καρκατσέλη από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα παρουσιάσει μία «χαοτική σειρά» από τα έργα του με τον γενικό τίτλο: «Από το ΧΑΟΣ στο POST».

Ο Βασίλης Καρκατσέλης επιστρέφει στην ΕΦΕ πενήντα πέντε χρόνια μετά από τα πρώτα «μαθήματα φωτογραφίας» που έλαβε στους χώρους της, με μία αναδρομικού χαρακτήρα έκθεση μιας «τεχνικής» με πολλαπλά υπόβαθρα, η οποία τον απασχόλησε θεωρητικά για ποικίλους λόγους κατά την πορεία του δημιουργικού του έργου.

Πρόκειται για έργα που διαπραγματεύτηκαν την «αποδόμηση της εικόνας, τη φωτογραφία στις τρεις διαστάσεις και της διάχυσής της στο χώρο (εκτός πλαισίου ή κορνίζας), τη φωτογραφία του «χάους», την απτή φωτογραφία κ.α.
Την έκθεση θα συνοδεύει εισαγωγική ομιλία (την ημέρα των εγκαινίων) και εργαστήριο (την Κυριακή 29 Μαΐου, ώρα 11.00) για κατασκευή έργου με την ‘’τεχνική’’ που θα παρουσιάσει στην έκθεση. Τα έργα που θα προκύψουν από το εργαστήριο θα μοιραστούν στους παρευρισκόμενους με κλήρωση.

Εγκαίνια: Σάββατο 28 Μαΐου, 18.00

Εκθεσιακός χώρος της ΕΦΕ / ATHENS FIAP EXHIBITION CENTER.Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία – ΕΦΕ: Πόντου 12, Ιλίσια, Αθήνα Τηλ. 210 8228131
Διάρκεια έκθεσης: 28/05/2022 – 8/6/2022
Ημέρες & Ώρες επισκέψεων: Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00 – 14.00 & 17.30 – 20.30


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s